Programma Suikerrui

Aan de langste picknicktafel van ’t stad geniet je van een Antwerpse high tea of smul je van streekspecialiteiten.

redactie

Streekproductenmarkt

Je dacht dat je op de Groenplaats alles al geproefd had? Dan weet je nog niet hoe rijk de provincie Antwerpen is aan streekproducten.

Hou dus zeker nog een plaatsje vrij tot je op de Suikerrui bent.

De langste picknicktafel

Een picknicktafel van aan de kathedraal tot aan de Kaaien. Om aan te eten (natuurlijk!) of om gewoon even uit te blazen.

Antwerpse high tea

Een high tea is een oer-Britse en leuke manier om met je geliefde of vrienden te genieten van zoete en hartige gerechtjes.

De Antwerpse high tea zit vol lekkers van de vzw Antwerpse Streekproducten: sandwiches met filet d’Anvers, een lekker pateeke en een zjat koffe van Verheyen, aardbeien uit de Kempen,… ZA 20/8 · 15—18 UUR 1 mand voor 2 personen = 15 euro cash of 15 bonnen (zolang de voorraad strekt)

Pop-upshop De Koninck

Dompel je onder in de wereld van Stadsbrouwerij De Koninck en bezoek de pop-upshop op de Suikerrui. Je bent hier aan het juiste adres voor leuke hebbedingetjes voor jezelf of om cadeau te doen. Met onder andere originele T-shirts, flesopeners, hippe magneten, tassen, geschenkmanden, gadgets en natuurlijk de biertjes van Stadsbrouwerij De Koninck.

Neem ook plaats in de XXL - strandstoel van Stadsbrouwerij De Koninck voor de ultieme #Bollekesfeest-selfie!

MEER OVER Programma Bollekesfeest

Tips om te Doen!