Joost Van Hyfte lacht al kokend in Hingene

Verklapt heeft deze zomer heel wat lekkers op het menu. Vanavond trakteren we aan het romantische kasteel d’Ursel in Hingene op Joost Van Hyfte. De voormalige chef-kok serveert een appetijtelijke portie culinaire comedy. Smakelijk!

dst

Alle praktische info over Verklapt

Wie?

De immer enthousiaste humorist Joost Van Hyfte brengt comedy, enig in zijn soort: culinaire comedy, die zes zintuigen prikkelt! Joost onderhoudt steevast met zijn tirade tegen allerlei nieuwe culinaire trends en zijn kookkunsten op he tpodium. Zijn eerste zaalshow KOK was meteen een schot in de roos. Met Gastroseksueel verraste deze goedgemutste kok het Vlaamse publiek met zijn kook- én comedykunsten en momenteel is Joost volop zijn nieuwste show Crisiskok aan het try-outen.

© Frederik Beyens

Wat mag je verwachten?

Joost Van Hyfte verenigt comedy en kookkunst op zijn hoogst originele manier. Hij serveert je het allerbeste uitzijn shows: comedy waarbij het water je in de mond zal lopen. Voor Verklapt vertelt hij over zijn zomer én zijn kleine geneugten. Joost brengt ook nieuw werk, dat hij voorbereidt voor zijn nieuwe show Crisiskok. Daarin legt hij op zijn onnavolgbare, ludieke manier uit dat koken niet per se duur hoeft te zijn.

Joost Van Hyfte over Verklapt:

“Het is zeker nooit een kookles, zo’n show van mij. Lachen, dat is het belangrijkste. Maar ik gebruik hiervoor wel mijn verleden als kok en restaurantuitbater. De sfeer in openlucht is - euh - gevaarlijker. In een zaal zitten mensen braaf naast elkaar in alle stilte te luisteren. Maar op een buitenlocatie kan er van alles gebeuren: lawaai,kerkklokken, motoren, de toog ... Met mijn improvisatieverleden speel ik daar gretig op in. Het concept van Verklapt is ‘de max’ want het voelt als vakantie. Ik ga zelf vaak met mijn mobilhome naar dit soort van optredens. Dat geeft een beetje een festivalgevoel, zeer leuk.”

Locatie

Kasteel d’Ursel, Wolfgang d’Urselstraat 9, 2880 Hingene Locatie bij slecht weer: Polyzaal cc Ter Dilft, Sint-Amandsesteenweg 41, 2880 Bornem

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Verklapt