© BFM

Vrachtwagen knalt tegen verlichtingspaal op E34

Op de E34 in de richting van Antwerpen is maandagnamiddag ter hoogte van Turnhout-Centrum een vrachtwagen tegen een verlichtingspaal in de middenberm gereden. Hierdoor was er hevige verkeershinder ontstaan. Er is niemand gewond geraakt bij het ongeval.

bap

© BFM

Om nog onduidelijke redenen is een vrachtwagenbestuurder met zijn voertuig in de middenberm tegen een verlichtingspaal geknald. Het voorwerp kwam hierdoor op de rijbaan terecht en zorgde voor hevige verkeershinder.

Richting Antwerpen was de weg een tijdlang versperd. De takeldiensten waren enkele uren bezig met het opruimen van het wegdek. Er heerste een file vanaf Retie tot Turnhout-Centrum.

Het Vlaams Verkeerscentrum raadde het verkeer dat zich vanuit de richting van Eindhoven naar Antwerpen begaf, via de E19 te rijden. Er was namelijk een verplichte lokale omleiding van kracht. Via de uitrit Oud-Turnhout en oprit Turnhout-Centrum werd het verkeer terug de baan op geleid. Ondertussen is de rijbaan weer vrijgegeven en wordt er verwacht dat de verkeershinder snel zal ophouden.

© BFM

Verkeer Antwerpen: actuele verkeersinformatie, werfinfo en meer nieuws over mobiliteit

Meer nieuws