© Les Origines de la Beauté

Fotografe legt diverse schoonheid van vrouwen wereldwijd vast

De Russische fotografe Natalia Ivanova is een vrouw met een missie. Het is haar ultieme doel om met haar project 'Les Origines de la Beauté' de diversiteit in de schoonheid van vrouwen wereldwijd en daarbij ook alle etniciteiten op de gevoelige plaat vast te leggen.

flb

Natalia Ivanova woont dan wel in Parijs, maar trekt als fotografe de wereld rond om de diversiteit in de schoonheid van vrouwen vast te leggen. Momenteel heeft ze al 50 portretten genomen van vrouwen die telkens tot verschillende etnische groepen behoren, maar daar moeten er nog heel wat bijkomen. "Op die manier wil ik de aandacht vestigen op alle etniciteiten, los van hun grootte en of ze al dan niet officieel zijn. Ik wil aantonen dat elke etnische groep haar eigen unieke schoonheid heeft en dat we daar evenveel aandacht, respect en bescherming moeten aan geven."

De fotografe gaat in de wijde wereld op zoek naar modellen, maar lanceert nu ook via haar Facebookpagina een oproep om nieuwe etniciteiten te vinden. Maar niet iedereen komt zomaar in aanmerking. Je moet een make-uploze foto insturen en een filmpje waarbij je je kort voorstel. "We willen mooie gezichten vinden die typisch zijn voor elke cultuur om zo de diversiteit te vieren."

 

#Kabyle #??????? #TheEthnicOriginsOfBeauty #LesOriginesDeLaBeaute #?????????????????????????

Een foto die is geplaatst door Les Origines de la Beauté (@lesoriginesdelabeaute) op

 

#Kalmyk #Kalmouk #???????? #TheEthnicOriginsOfBeauty #lesoriginesdelabeaute #?????????????????????????

Een foto die is geplaatst door Les Origines de la Beauté (@lesoriginesdelabeaute) op

 

#RussianBeauty #BeauteRusse #?????????????? #TheEthnicOriginsOfBeauty #????????????????????????? #lesoriginesdelabeaute

Een foto die is geplaatst door Les Origines de la Beauté (@lesoriginesdelabeaute) op

NIET TE MISSEN