© Photonews

Justin Bieber dreigt zijn Instagram te blokkeren na haatberichten

Er werd enkele dagen geleden nog druk gespeculeerd of Justin Bieber (22) al dan niet een nieuwe liefde had gevonden in Sofia Richie (17), de dochter van Lionel Richie. Twijfels die door de zanger zelf van tafel werden geveegd door enkele foto's van hen op Instagram te delen. Heel wat fans reageerden echter ontgoocheld en schreven prompt gemene dingen over zijn nieuwe vlam, maar dat lijkt hij niet te pikken.

flb

Justin Bieber en Sofia Richie vertoeven momenteel in Japan waar hij een deel van zijn tour afwerkt. De Canadese artiest deelde op Instagram zelf enkele foto's van hun avonturen, waaronder een foto waarbij hij met Sofia in zijn hotelkamer is en enkel een onderbroek draagt. Meteen was duidelijk dat de twee wel echt een stelletje zouden zijn. Iets wat bij de fans blijkbaar enkele gebroken harten opleverde en sommigen kwamen in de commentaarsectie dan ook gemeen uit de hoek, zeker ten opzichte van de jonge Sofia die allerlei verwensingen naar het hoofd geslingerd kreeg.

Bieber deelde daarop echter een foto van hen twee met daaronder de mededeling dat als de haatberichten niet stoppen, hij zijn Instagram zou blokkeren voor fans. "Ik ga mijn Instagram privé maken als jullie niet stoppen met haten, dit is uit de hand aan het lopen. Als jullie echte fans waren dan zouden jullie niet zo gemeen zijn tegen mensen die ik graag heb."

 

Dab on em

Een foto die is geplaatst door Justin Bieber (@justinbieber) op

 

Japan??

Een foto die is geplaatst door Sofia Richie (@sofiarichie) op

NIET TE MISSEN