Celebs

Tanja Dexters staat vol blauwe plekken na ongeval

Print

Tanja Dexters (39) staat vol met blauwe plekken na een ongeval in Knokke. “Ik reed op hakken op een hoverboard (een gemotoriseerd skateboard.) en was intussen met mijn smartphone bezig. Met vijftien kilometer per uur ben ik ten val gekomen”, vertelt de gewezen Miss België.

Haar verwondingen ­komen bovenop haar nekklachten, waarvoor ze sinds deze week in ­behandeling is bij de ­bekende kinesist Lieven Maesschalck. “Ik heb ­jaren extreme sporten beoefend – zoals basejumpen en racen – en deed aan schoonspringen in De Grote Sprong op VTM. Dat eist nu zijn tol. Na mijn relatiebreuk en alle bijhorende stress is het alleen maar erger geworden.”

Over haar lichamelijke klachten zegt Dexters dat ze “snel gewond raakt, maar ook snel herstelt”. Die leuze gaat voor haar ook op in de liefde. Na tien jaar kwam er afgelopen lente een einde aan haar relatie met Miguel, de vader van haar zesjarige dochter Valentina. “Ik ben de breuk nog volop aan het verwerken. Ik zag ­Miguel heel graag en tien jaar vergeet je niet zomaar. Intussen voel ik me 80 procent gelukkig, al heb ik mijn dipjes. Een nieuwe relatie hoeft voorlopig niet.”

NIET TE MISSEN