© Twitter / Patrick Hattori

Zie eens wie er (eindelijk) naar de kapper is geweest!

Voormalig televisiepresentator Mark Uytterhoeven is een levensgenieter. Sinds hij zijn mediacarrière op een erg laag pitje heeft gezet spendeert Uytterhoeven zijn tijd onder meer in het zuiden van Frankrijk en op de tribunes van zijn geliefde KV Mechelen. Momenteel beleeft de voormalige presentator van ‘Alles Kan Beter’ een fijne tijd tussen de atleten op de Olympische Spelen in Rio.

JoRo

Zo had Uytterhoeven onder meer een fijne ontmoeting met olympisch kampioen Greg Van Avermaet, zo vernemen we uit een tweet van wielerverslaggever Renaat Schotte. En wat we uit de foto nog meer kunnen afleiden: het televisie-icoon is naar de kapper geweest. Dat was collega-Sporzajournalist Ruben Van Gucht ook opgevallen, getuige zijn reactie onder de Instagrampost van Schotte.

Velen begonnen zich de laatste tijd al een beetje zorgen te maken omwille van het bizarre, ietwat verloederde kapsel van Uytterhoeven. Sportpresentator Karl Vannieuwkerke vergeleek hem al met ‘Professor Zonnebloem’. Zelf hield hij het bij ‘Professor Gobelijn’. Maar voortaan is het toch gewoon weer good old Mark Uytterhoeven.