© tdk

Slagerij van supermarkt lanceert eigen Pokémonburger

De hype van Pokémon heeft de slagerij van de Bornemse Carrefour Market ertoe aangezet om een nieuwe hamburger te lanceren: de Pokémon-burger.

tdk

Het kon niet uitblijven dat Pokémon ook een weg zou vinden naar de keuken. De Bornemse Carrefour Market is de eerste winkel die een hamburger op de markt heeft gebracht die volledig gelinkt is aan Pokémon. “Van zo gauw het Pokémonspel op de markt kwam leefde ik met het idee om een Pokémonburger te creëren”, zegt chef-beenhouwer Arno Cools. “Ik heb er echt dagen over nagedacht. Uiteindelijk hebben we verschillende hamburgers uitgeprobeerd. Tot we de juiste tegenkwamen. Een kalfshamburger in verschillende kleuren: de bovenkant ziet er iets roder uit dan de onderkant omdat we er een laagje kruiden hebben opgelegd. En in het midden hebben we een soort Pokébal gestoken.”

“We zijn echt enorm tevreden van het resultaat. Dit weekend lag de Pokémonburger voor het eerst in de winkel en hij verkocht als zoete broodjes. Kinderen willen hem proeven maar ook opvallend veel volwassenen zijn gebeten door de Pokémonmicrobe”, pikt Tanguy Lemaire van Carrefour Market Bornem in.”

Meer nieuws uit regio Mechelen

DOEN! in Mechelen

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio