© Photonews

Dochter Robin Williams herdenkt twee jaar zonder papa in stilte

Zelda Williams (27) heeft op Twitter aangekondigd dat ze even afscheid neemt van sociale media. Dat doet ze om in alle stilte het overlijden van haar vader Robin Williams te kunnen herdenken.

flb

Deze week is het twee jaar geleden dat Robin Williams besloot om uit het leven te stappen. Voor zijn dochter Zelda breekt opnieuw een moeilijke periode aan en daarom last ze even een pauze in het gebruik van sociale media in. Dat doet ze naar eigen zeggen omdat het te overweldigend is om er via deze weg heel de tijd mee geconfronteerd te worden. Ook vorig jaar deed Zelda hetzelfde rond deze tijd van het jaar.

"Ik neem even afscheid van sociale media. Voor diegene die zich afvragen waarom, ik doe dat zodat mensen papa kunnen herinneren op de manier zoals ze dat willen zonder dat ik me er zelf door gebombardeerd voel, of zonder de druk te voelen van de verwachtingen ten opzichte van mij en mijn familie om dat publiekelijk te erkennen of er deel aan te nemen. Ik zal altijd dankbaar zijn voor de liefde die de wereld had en heeft voor mijn vader. Maar blijf vooral mijn vader herinneren op die manier die je wilt, ik zal dat enkel privé doen", klinkt het in de tweet. Ze sluit af door nog mee te geven dat je Robin mee kunt helpen herdenken door een bijdrage te storten aan een van de goede doelen die hij bij leven steunde.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

NIET TE MISSEN