Bruid kan haar ogen niet geloven als haar man uitpakt met dé verrassing van het feest

Heel wat vrouwen houden van een man met humor en vinden het vaak mooi meegenomen als hij zich ook op de dansvloer weet te handhaven. De Amerikaanse Lexi is dan vast ook heel blij met haar kersverse man Hunter Heinrich die haar tijdens hun huwelijk verraste met een indrukwekkende choreografie. Die had hij zelf in elkaar gestoken door naar videoclips te kijken en dat te vermengen met enkele van zijn eigen komische ideeën.

flb

Het mag gezegd, de moves van de bruidegom en zijn zes getuigen mogen gezien worden. "We wilden vooral dat Lexi zich hierdoor speciaal voelde en natuurlijk was het ook de bedoeling dat het grappig zou zijn", vertelt Hunter Heinrich over zijn stunt aan The Huffington Post.

En of Lexi het grappig vond. "Ik ben een zeer georganiseerd persoon dus vroeg ik eerst aan Hunter 'wat gebeurt er, dit heb ik toch niet gepland?'. Maar toen hij begon te dansen, kon ik gewoon niet meer bijkomen van het lachen."

Het filmpje ging ondertussen flink viraal en werd op de Facebookpagina van de fotografe - die in een spiltseconde besliste te filmen in plaats van foto's te nemen - al meer dan 330.000 keer gedeeld.

NIET TE MISSEN