© pn

Kim Kardashian deelt schattig filmpje van zoontje

De voorbije maanden zagen we niet veel van Saint West, het half jaar oude zoontje van de 35-jarige realityster Kim Kardashian en rapper Kanye West. Fans maakten zich zelfs zorgen over het jongetje, maar dat is voor niets nodig. De beroemde mama houdt zielsveel van het kleine mannetje en toont dat nu met een nieuwe video op Instagram.

vwh

In het videootje ligt de kleine jongen in bed en kan hij niet stoppen met lachen. “Zo lief”, reageren de meeste fans onder de video. Diezelfde fans waren de voorbije maanden bezorgd om Saint West en de band met zijn ouders.

Via de Instagram-pagina van de Amerikaanse ster kregen volgers immers vooral kiekjes van Kim zelf, haar man Kanye en hun dochtertje North te zien. Tot voor kort kwam zoon Saint zelden in de schijnwerpers. Op Twitter vroegen de fans zich af of hij wel echt bestond en of de beroemde ouders misschien meer van hun dochter hielden.

Als antwoord op de commotie deelde Kardashian op de Amerikaanse Vaderdag een foto van haar complete gezin. Sindsdien deelt ze vaker foto’s van Saint, die op 5 december van vorig jaar werd geboren.

NIET TE MISSEN