BBC-presentatoren zorgen voor ‘pittige’ verslaggeving

TV-kijkend Engeland keek met meer dan de gebruikelijke aandacht naar de zwemwedstrijden tijdens de Olympische Spelen. Al ging de aandacht niet zozeer naar de sportieve prestaties van de zwemmers, maar eerder naar de (wel heel) korte mini-rok van de presentatrice Helen Skelton én het live geflirt tussen de twee co-commentatoren.

mab

Twitter is zowat gesmolten toen BBC-precentatrice Helen Skelton aan de presentatie van het zwemmen begon. Skelton had immers een wel heel kort kleedje aan en dat liet weinig aan de verbeelding over. En ook al hadden de zwemmers op de achtergrond nog minder kleren aan, toch raakten de fans maar niet uitgepraat over haar eindeloos lange benen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

De co-commentatoren konden blijkbaar niet achter blijven. Want de 27-jarige zwemkampioene Rebecca Adlington en Mark Foster (47), ook al een Olympische zwemmer, kunnen het blijkbaar bijzonder goed met elkaar vinden. Zo goed zelfs, dat Rebecca tijdens de uitzending doodleuk haar hand op de bil van Foster legt.

Meer sportnieuws