Nele Goossens komt tussen voorstellingen in Witte Paard door naar Heist-op-den-Berg

“En het werd zomer”, zingt Rob De Nijs dezer dagen in Het Witte Paard in Blankenberge. Nele Goossens is kind aan huis in deze revuetempel. De Kempense actrice staat er vrijwel dagelijks op de planken, maar wanneer ze een avond vrij heeft, dan komt ze graag naar Verklapt. Dinsdagavond 9 augustus zie je haar aan het werk in Heist-op-den-Berg. Door de voorspelde regen wordt de voorstelling naar binnen verplaatst.

dst

Alle praktische info over Verklapt

Wie?

Nele Goossens is een veelzijdige artieste. Je kent haar wellicht als Kelly, de vriendin van snelle Eddy in Chris & Co.Dit allround podiumbeest speelde in tal van theaterproducties, onder meer bij theater Froe Froe. Zij werkte mee aan luisterverhalen, speelde mee in musicals, vormde met Jeroen Maes het komische duo in de revueshows van ‘Het WittePaard’. Op televisie was Nele onder meer te zien in Witse, Flikken en in Dobus als de roze clown Mina. Gesterkt door alhaar theater-, televisie- en revue-ervaring schreef Nele de solovoorstelling Nele Goossens Solo, die in 2011 in premièreging. Drie jaar later volgde haar cabaretvoorstelling ’t Zal Wel Zijn. Haar derde humoristische monoloog Dag Janine en dag José staat geprogrammeerd voor begin 2017.

Wat mag je verwachten?

Geïnspireerd door haar eigen leven praat, zingt, fluistert en roept Nele met maar één bedoeling: dat je lacht. En dat lukt beslist! Je lacht om de wereld, om kleinmenselijke dingen en vooral om haar! Muzieknummers, hilarische sketches en hier en daar een ontroerend moment, dat is de cocktail waar Nele van houdt. Zoals we het van haar gewoon zijn, zullen we kunnen genieten van haar ongebreidelde goesting om verhalen te vertellen en vooral van haar grote liefde voor het vak. Verwacht een sneltrein, die pas stopt als de avond ten einde is.

Nele Goossens over Verklapt:

“‘In mijn cabaretvoorstelling ‘t Zal Wel Zijn vertel en zing ik over mijn leven na een echtscheiding. Op mijn eigen manier. Ik hou van spelen in openlucht. Dan voel ik me heel vrij. In een openluchtvoorstelling maakje samen met het publiek het vallen van de avond mee. Dat vind ik telkens heel bijzonder. Zijn de weergoden je gunstig gezind die dag of niet? Elke keer spannend. En soms heb je ook medespelers zoals mieren,nachtvlinders en muggen! Elke avond is uniek en totaal anders. Als ik al die mensen zie zitten op allemaal verschillende stoelen, genietend en lachend, dan kan mijn avond niet meer stuk. Ik kijk er enorm naar uit!”

Waar?

CC Zwaneberg, Cultuurplein 1, 2220 Heist-op-den-Berg

MEER OVER Verklapt