© *

Lesley-Ann Poppe richt Beauty Academy op met partner Kevin

Lesley-Ann Poppe gaat opnieuw de schoonheidstoer op: ruim een jaar nadat bekend werd dat dat ze niet langer betrokken is bij de Schoonheidsschool, richt ze samen met haar partner Kevin de Beauty Academy op. Pittig detail: Lesley-Ann claimt dat deze nieuwe opleiding maar half zo duur is dan andere opleidingen.

tib

In juni vorig jaar raakte bekend dat Lesley-Ann Poppe niet langer betrokken was bij de Schoonheidsschool. "Te druk", gaf ze toen als verklaring. "Het was niet meer te combineren met mijn andere werk."

Ondertussen heeft Lesley-Ann niet stilgezeten, want in augustus opent ze samen met haar vriend Kevin de Beauty Academy in een pand op de Meir. Ze bieden er onder meer opleidingen pedicure, nagelstyling, make-up, afslankconsulent en lifecoach aan. Opvallend: Lesley-Ann claimt dat de opleiding maar half zo duur is dan die van concurrerende schoonheidsscholen. "Dat komt omdat we werken met een pop-uplocatie, die maar vijf maanden open is; Andere scholen moeten een heel jaar de kosten van hun gebouw betalen en rekenen dat door aan studenten.". Een gemiddelde opleiding kost volgens Lesley-Ann zo'n 1.800 euro, maar ze claimt die voor de helft van de prijs te kunnen aanbieden. Ze wil het haar concurrenten dus niet gemakkelijk maken.

NIET TE MISSEN