Netsky warmt zich op voor Laundry Day in Antwerpse Wasbar

Foto: Joris Herregods

Netsky warmt zich op voor Laundry Day in Antwerpse Wasbar

Print
Antwerpen -

Met vier zogenaamde Laundromat-sessies willen de organisatoren van het Antwerpse dancefestival Laundry Day het publiek opwarmen voor de aankomende editie van zaterdag 3 september. Tijdens elke sessie spelen twee dj’s op een geheime locatie voor een select publiek. Gisteren was het de beurt aan Netsky en Hush Heffner in de Wasbar op het Antwerpse Zuid.

“We wisten pas een kwartier op voorhand waar in Antwerpen moesten zijn”, zeggen Lynn en Nick Heyligen en Inge Smet uit Brasschaat. “Via de Facebookpagina van Netsky hebben we tickets gewonnen om hem hier aan het werk te zien. De organisatie van Laundry Day heeft dit wel heel tof in elkaar gestoken. Ze hebben ons lang in spanning gehouden. We waren al naar Antwerpen gereden, maar wisten nog niet waar we juist moesten zijn. Om 18.45u hebben een mail gekregen dat in de Wasbar te doen was”, vertelt het trio.

Boris Daenen, alias Netsky, was inderdaad al ruim op voorhand aanwezig in Antwerpen. “Ik heb een goede band met de organisatie van Laundry Day. Dj Murdock zit nu mee in de organisatie en hij is een goede vriend. Daarom was ik hier ook ruim op tijd, zo kon ik ook wat mee coördineren. En zien dat alles goed in elkaar stak, vooral de draden dan”, lacht Netsky. “Deze sessies zijn ook heel leuk concept. Alles wat pop-up is, is heel hip op dit moment. In de evenementensector zijn dit soort concepten ook nodig. Je moet zulke momenten speciaal en exclusief maken.”

www.laundryday.be