68 amateurkunstenaars laten publiek kennis maken met brede waaier aan kunstvormen

Foto: Eddy Mariën

68 amateurkunstenaars laten publiek kennis maken met brede waaier aan kunstvormen

Print
Brecht - Curieus Brecht organiseert zondag 7 augustus voor de vijfde maal Kunst 2960. Niet minder dan 68 amateurkunstenaars krijgen op het Lochtenbergplein in Sint Job een podium in open lucht om het publiek kennis te laten maken met een brede waaier van kunstvormen.

Curieus is een progressieve vereniging die door een andere bril naar cultuur en de samenleving kijkt. Met het organiseren van frisse, originele en gedurfde activiteiten wil ze iedereen goesting doen krijgen in een gezonde portie cultuur.

Op het kunstenaarsplein kan je van 11u tot 17u boetseerders, aquarellisten, olieverfschilders, tekenaars, beeldhouwers, zilversmeden, grafiekdrukkers en metaalbewerkers live aan het werk zien. Verder is er ook een verstelster en wie zelf graag de handen uit de mouwen wil steken kan terecht in één van de talrijke workshops.

Kunst 2960 krijgt stilaan ook naam en faam buiten de gemeentegrenzen en mag dit jaar voor de eerste maal de Schotense amateur schilder Fernand Gevaerts verwelkomen. De toegang tot het kunstenaarsplein is volledig gratis en voor een hapje of een drankje kan je terecht in taverne Eikenhof.

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio