Matteo Simoni vervoegt cast van ‘Wat Als?’

Foto: VTM

Matteo Simoni vervoegt cast van ‘Wat Als?’

Print

De cast van comedyserie ‘Wat Als?’ mag een nieuw lid verwelkomen. Niemand minder dan Matteo Simoni zal de acteurs van de reeks vervoegen voor het derde seizoen, dat later dit jaar wordt uitgezonden.

Een aantal nieuwe castleden zullen acteren in het derde seizoen van het sketchprogramma van VTM. Matteo Simoni is er daar één van. “Het is gewoon te gek om mee te mogen doen met een programma waar je zelf al jaren fan van bent”, aldus de Limburger. “Toch is dit een nieuwe uitdaging voor mij, want ik kruip telkens heel kort in de huid van een bepaald personage, terwijl ik gewend ben om mij helemaal onder te dompelen in één rol.”

Ook actrice Charlotte Timmers zal vanaf nu deel uitmaken van de groep ‘Wat Als?’-acteurs. De 27-jarige wordt het jongste castlid. Timmers was ook al te zien in de VTM-serie “Vermist”. Nu wil ze graag tonen dat ze ook grappig kan zijn. “Nu kan ik als actrice een hele andere kant van mezelf laten zien”, zegt ze.

Ook de oude acteurs zijn weer van de partij. Zo zullen ook Bruno Vanden Broecke, Charlotte Vandermeersch, Nico Sturm, Ben Segers, Ruth Beeckmans, Gunther Lesage en Koen De Graeve naar het scherm terugkeren in het derde seizoen van ‘Wat Als?’.

MEEST RECENT