Hele wereld krijgt stroom uit Wijnegem

De nieuwe stek van Power Solutions in Wijnegem. Foto: JAA

Hele wereld krijgt stroom uit Wijnegem

Print
Wijnegem -

Het bedrijf Power Solutions nam zijn intrek in een nieuw gebouw in de Blikstraat in het industriepark Hoek in Wijnegem, nabij de Houtlaan.

Power Solutions legt zich toe op de verhuur van stroomgeneratoren in eigen land, maar ook internationaal. Sinds de oprichting in 2006 heeft het bedrijf een sterke groei gekend.

De voorbije tien jaar breidde het aantal personeelsleden uit tot 25. Het beperkt aantal machines van bij de start is toegenomen tot een vloot van meer dan 600 generatoren. Het bedrijf barstte uit zijn voegen, waardoor er naar een nieuwe locatie moest uitgekeken worden. De voorkeur ging naar Wijnegem omdat het een uitstekende uitvalsbasis is.

De directie liet zijn oog vallen op een terrein van 7.900m² in de Blikstraat 2. Hier realiseerde de firma Bolckmans een gebouw met een opvallend zwarte kleur. Onlangs gebeurde de verhuis.

Met de verhuur van dieselgedreven stroomgeneratoren is Power Solutions vooral actief in de bouw, de industrie en de eventsector in België en sinds 2013 ook in Frankrijk. Het bedrijf heeft bovendien een internationale divisie in Dubai en een vertegenwoordiging in Zuid-Amerika en Afrika, waardoor de activiteit wereldwijd kan worden uitgevoerd. De hoofdzetel bevindt zich in Wijnegem.