Berchem Sport - Beerschot Wilrijk 3-1 -

Beerschot Wilrijk gaat pijnlijk onderuit bij Berchem Sport

Print

Offday voor Alexander Maes en co. Een zwak en duidelijk vermoeid Beerschot Wilrijk kon tegen Berchem Sport geen enkele kans creëren en incasseerde bovendien drie tegendoelpunten.

Verdiende en gemakkelijke overwinning voor Berchem Sport. Na een halfuur opende Carrez met een strak schot de score. Beerschot Wilrijk reageerde snel. Boulaouali werd foutief afgestopt en Daal zette de strafschop om. Toch ging Berchem met een voorsprong de rust in. Zorbo verscheen alleen voor doel en plaatste de bal in de verste hoek. Berchem organiseerde zich na de rust en liet de bal aan Beerschot Wilrijk. Het was dus opletten voor de counter. Toen Carrez een vrijschop mocht nemen aan de zijlijn, plaatste hij de bal in de verste hoek. Beerschot Wilrijk speelde slordig en creëerde geen enkele kans.

BERCHEM SPORT: Appels (46’ Ledent), Samuel (71’ Schwartz), Van Dessel (26’ Castro), Djoum, Van Kruijssen (61’ Van Geertruyden), Absisan (78’ De Wilde), Zorbo (80’ De Bruyn), Van de Velde (71’ Audenaert), Faes (61’ Rosseau), Nwokoro, Carrez. 

BEERSCHOT WILRIJK: Steelant, Van den Bergh, Prychynenko, Boulaouali, Daal (46’ Nfor), Maes (80’ El Maimouni), Pietermaat, Messoudi, Pereira (65’ Geudens), De Jonghe, Brikelansri (46’ Schaessens). 

DOELPUNTEN: 30’ Carrez 1-0, 33’ Daal (strafschop) 1-1, 41’ Zorbo 2-1, 76’ Carrez 3-1. 
 

MEER VOETBALNIEUWS