Spectaculaire beelden van ongeval E17: truck slingert over weg

Print

De E17 was woensdagochtend een tijdlang versperd nadat een vrachtwagen door de middenberm ging. Intussen zijn er spectaculaire beelden opgedoken van het ongeval. Op de beelden is te zien hoe de vrachtwagen begint te slingeren over de snelweg en uiteindelijk in de middenberm knalt.

De vrachtwagenbestuurder reed op de E17 richting Antwerpen, toen hij in Sint-Niklaas de controle over het stuur verloor. De vrachtwagen begon te slingeren en kwam uiteindelijk in de middenberm terecht. Het voertuig zelf versperde twee rijstroken richting Antwerpen, terwijl de lading blikjes op de rijrichting Gent terechtkwam en daar een volledige versperring veroorzaakte.

Volgens het Vlaams Verkeerscentrum was de hinder richting Gent echter snel weer voorbij, mede dankzij het feit dat een twintigtal automobilisten spontaan is uitgestapt om de lading en brokstukken van de rijbaan te verwijderen en een doorgang te creëren.

De transporteur heeft er een slechte tweedaagse opzitten want dinsdag verloor een andere vrachtwagen nog een lading Ice Tea-blikjes in de Bevrijdingstunnel.

Verkeer Antwerpen: Actuele verkeersinformatie en reistijden op de Antwerpse Ring en aansluitende snelwegen.

Meer nieuws