Lucas Van den Eynde gaat met 'Sepi' van de grond: "Ik wist niet waar Antwerpen lag"

Print
Lucas Van den Eynde neemt zes weken lang evenveel bekende Antwerpenaars mee op het dak van de A-Tower op de Keyserlei en op een vlucht boven de stad. Tweede gast is sommelier Sepideh Sedaghatnia.

Toen Sepideh 17 jaar was, verhuisde ze met haar familie van haar geboorteland Iran naar België. "Ik kwam in een land met een andere taal, een andere cultuur. Ik wist Antwerpen zelfs niet liggen. Ik moest gaan zoeken op de kaart." 

Het grote publiek kent Sepideh Sedaghatnia vooral van het VTM-programma 'Mijn Pop-uprestaurant'. In Antwerpen werkte ze eerst als sommelier in 't Zilte en ondertussen heeft ze haar eigen restaurant met wijnbar Divin by Sepi in de Verschansingstraat.

"Jij moet dringend cursussen gaan geven aan jonge mensen om hen te inspireren", vindt Lucas Van den Eynde. Waarom? En hoe verloopt het tochtje van Lucas en Sepideh 500 meter boven de grond? Dit en veel meer ontroering, nostalgie, humor en inspiratie op woendag 3 augustus exclusief op gva.be en zondag op ATV. 


Meer over het Dak van GVA