© Dirk Kerstens

© Dirk Kerstens

© Dirk Kerstens

© RVRE

© RVRE

© RVRE

1 / 6
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

The Big Slide nog niet uitverkocht

Dit weekend is hij terug, waterglijbaan The Big Slide. Het gevaarte van 8 meter hoog en 150 meter lang verhuist voor de tweede editie van Park Spoor Noord naar de Plantinkaai. “Van de 7.000 tickets is nog maar drie vierde de deur uit”.

RVRE

Waar de tickets voor de vorige editie vorig jaar op 24 uur tijd allemaal de deur uitgingen, is de Antwerpenaar dit jaar duidelijk minder enthousiast voor een ritje op de gigantische glijbaan. Vorig jaar was het de allereerste keer dat de waterglijbaan werd opgezet. Toen nog met veel blutsen en bulten als gevolg bij de bezoekers.

“De hellingsgraad vorig jaar was niet steil genoeg, waardoor de bezoekers niet in een beweging tot het einde raakten. Dit jaar is The Big Slide met 8 meter hoger, steiler en korter”, zegt organisator Pieter Verhoeven. “In juni is de vernieuwde glijbaan getest in Rotterdam en verliep alles zonder incidenten.”

Wie nog wil inschrijven voor The Big Slide komend weekend, kan dat via www.thebigslide.be. Een uurtje glijden kost 10 euro per persoon.

CITTA

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio