Waasland-Beveren heeft Ghanese flankspeler Opoku Ampomah beet

waasland-beveren.be

Waasland-Beveren heeft Ghanese flankspeler Opoku Ampomah beet

Print

Waasland-Beveren heeft de Ghanees Opoku Ampomah een contract voor drie seizoenen met optie op een extra jaar gegeven. De 20-jarige flankspeler overtuigde de sportieve staf tijdens zijn proefperiode en mag zich opmaken voor een langer verblijf in Beveren, hij zette dinsdag zijn handtekening onder zijn verbintenis.

“Enkele weken geleden streek Nana Opoku Ampomah neer op de Freethiel als testspeler”, meldden de Waaslanders dinsdag op hun website. “De Ghanese winger overtuigde de staf van zijn kunnen en mocht mee op stage in Doorwerth. Er was intussen al een mondeling akkoord over een contract, dinsdag volgden de nodige handtekeningen. Ampomah tekende voor drie jaar met optie”.

De 20-jarige flankspeler was het voorbije halfjaar actief bij KV Mechelen, waar hij trainde met de A-kern maar niet aan spelen toe kwam bij de hoofdmacht. Daarvoor kwam hij uit voor Prisco Minis, Santos Academy, de jeugdopleiding van het Braziliaanse Santos FC, en FC Bravo Bravo in zijn vaderland. Bij Waasland-Beveren krijgt Ampomah het rugnummer 22.

MEER VOETBALNIEUWS