Gratis zomervertellingen in openlucht.


UPDATE: De voorstelling op 27/7 in Ravels gaat niet door wegens de voorspelde weersomstandigheden.

Elke dinsdagavond van de zomer boeiende vertellers op prachtige locaties in openlucht bij jou in de buurt. Gazet van Antwerpen en RTV/TV Plus trekken eropuit deze zomer voor de populaire Verklapt-avonden. Op deze pagina vind je heel het programma.

Iedereen is welkom vanaf 19u00. De toegang is gratis, maar je moet je wel vooraf registreren.
Haal snel je gratis ticket op www.verklapt.be. Geen ticket = geen toegang. Vergeet ook je eigen stoeltje of deken niet. Bij slecht weer gaat de voorstelling NIET door.

Alles wat je moet weten over Verklapt

Uw krant zoekt samen met RTV / TV PLUS voor het tweede jaar op rij de mooiste plekjes van onze edities Kempen en Mechelen op voor Verklapt. Acht rasvertellers brengen straffe, grappige of ontroerende verhalen op evenveel bijzondere locaties bij u in de buurt. Volledig gratis.

Bijna 10.000 lezers genoten vorig jaar van de eerste editie van Verklapt. Was u een van hen? Dan kunt u ongetwijfeld beamen dat het een uniek evenement is dat u simpelweg niet mag missen. Misschien neemt u graag de fiets om naar een van de locaties dicht bij u thuis te rijden. Of maakt u liever een verdere verplaatsing om pareltjes te ontdekken? Of een combinatie van de twee? Het kan allemaal. Geel, Heist-op-den-Berg, Hingene en Westerlo kent u misschien nog van vorig jaar.

Daarnaast kunt u deze zomer naar Bonheiden, Hoogstraten, Retie en Vorselaar. An Nelissen, Nele Goossens en Nigel Williams hebben vorig jaar hun sporen al verdiend, maar we stellen u graag ook enkele straffe nieuwe namen voor: Dirk Denoyelle, Janine Bischops, Vitalski, Joost Van Hyfte en Intgeniep.

De toegang is gratis, maar kom op tijd want de plaatsen zijn beperkt.

Iedereen is welkom vanaf 20u. Een bekend RTV | TV PLUS-gezicht, GVA-hoofdredacteur Kris Vanmarsenille of GVA -journalist Stefan Laenen leiden de gast van de avond in.

20.30-21.30u Vertelling

tot 22u Gezellig napraten bij een biertje ...

Bij slecht weer is er steeds een alternatieve binnenlocatie. Hou de dag zelf ook zeker de website en de Facebookpagina van Verklapt in het oog! Die houdt de vinger aan de pols van het weer en geeft up-to-date info over Verklapt. Buiten of binnen? Elke vertelavond belooft sowieso de moeite te zijn!

Vergeet je stoeltje niet mee te nemen!

Lezersvoordeel: abonnees kunnen met de bon op het loyaltyplatform een stoeltje aankopen, aan een voordeeltarief van slechts 5 euro! Zonder bon betaal je 10 euro (de winkelwaarde is 15 euro). Download hier je bon .

Verklapt belooft je als toetje een gratis ijsje, voor de nodige verkoeling op deze zomeravonden.

Bekijk alle vertelavonden op RTV | TV PLUS en lees erover in je krant

Natuurlijk is het leuk om elke avond de Verklapt-vertellingen op de mooie locaties zelf mee te maken. Maar je kunt ze ook (her)bekijken op TV PLUS. De uitzendingen lopen elke zaterdag vanaf 10u tot zondag 18u. Bovendien zijn er herhalingen op maandag, woensdag en vrijdag om 13.15u.

De reeks start op zaterdag 9 juli. Ook je krant volgt het Verklapt-nieuws op de voet. Elke maandag vanaf 4 juli lees je in Gazet van Antwerpen een bijdrage over de volgende Verklapt-sessie.

Meer info: www.verklapt.be

‘Like’ Verklapt op Facebook en volg alle berichten op de voet. Laat zeker ook je vrienden via sociale media weten dat je erbij was en wat je ervan vond.

MEER OVER Verklapt