Actrice heeft gênant probleem met masker tegen puistjes

Celebs

Actrice heeft gênant probleem met masker tegen puistjes

Print
De Britse ‘Star Wars’-actrice Daisy Ridley (24) heeft last van acne en besloot om een tutorial waarin een masker tegen puistjes werd gemaakt zelf uit te proberen. De ster knoeide zo hard met het zelfgemaakte masker dat haar gezicht en handen helemaal onder de gele smurrie zaten. Dat bewijst ze met een video op haar Instagram.

“Ik scrubde mijn gezicht en nu ben ik geel”, schreef ze vrijdag bij het filmpje. “Ik ben benieuwd of ik morgenochtend een egaal huidje zal hebben.” In de post vertelt ze er nog in detail bij hoe het zo fout is kunnen gaan.

 

“Ik beleef hier een kleine nachtmerrie omdat ik op Google zocht naar een huidmasker om zelf te maken. Ik was iets te kwistig met de kurkuma”, zegt ze. “Nu zijn mijn handen geel en ik moet morgen werken”, zei ze terwijl ze haar gele handen toonde in de camera. Voor alle duidelijkheid zei Ridley er nog bij dat ze momenteel weer in de huid kruipt van Rey voor ‘Star Wars Episode VIII’, en niet op de set werkt van de tweede ‘Minions’-film.

De actrice is altijd al open geweest over haar huidproblemen met haar 2,1 miljoen volgers op Instagram. Eerder liet ze haar fans ook weten dat ze aan het polycysteus-ovariumsyndroom lijdt, een aandoening die wellicht een hormonale achtergrond heeft en waardoor (kleine) cysten in de eierstokken aanwezig zijn. Sinds vrijdag heeft de actrice niets meer op haar Instagram gepost. Het is dus onbekend of de gele teint van haar lichaam is geraakt of de visagisten op de set overuren moesten draaien.

NIET TE MISSEN