Voor de echte luieriken: dit toestel strijkt en vouwt je was op

Van alle huishoudelijke klusjes is strijken wellicht het meest gehate. Maar voor mensen die echt een hekel hebben aan het strijken en vouwen, zou er nu een oplossing zijn: de Foldimate.

wowi

Een nieuw toestel dat je deze vervelende klusjes uit handen neemt. Maar voor je begint te juichen, je kan niet zomaar je droge was in een bak kieperen, waarna alles er netjes uitkomt. Je wordt toch nog even aan het werk gezet, je moet immers de kleren die je wil laten strijken en vouwen door de Foldimate stuk per stuk aan de machine hangen. Die trekt de kledingstukken dan een voor een naar binnen, waar het strijken en plooien begint.

Je kan ook een lekker geurtje over je kleding laten spuiten, zodat alles lekkerder ruikt. Het klinkt allemaal best goed, maar voor je begint te juichen volgende bedenkingen. De Foldimate kan niet zomaar alle wasgoed aan: jeans, sokken, handdoeken, ondergoed,... dat laat de Foldimate graag nog aan jou over. Het apparaat is ook niet direct onder je bed of achter het gordijn te schuiven, het neemt best wat plaats in.

En met een prijskaartje van rond de 750 euro, zal vast niet iedereen een Foldimate in huis halen. Wie toch niet kan wachten om er eentje te kopen: het toestel is nog niet te vinden in de winkels, dat is pas volgend jaar het geval. Je kan je wel al registreren om er eentje te kopen.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER