© Theo Derkinderen

Voetbal kijken in loungecorner

Ook in brasserie 't Kasseibaantje gaat het EK niet onopgemerkt voorbij. De voorbije weken werd er zelfs een heuse loungecorner (met groene grasmat) in mekaar gestoken om op een exclusieve manier naar het voetbal te kunnen kijken.

tdk

In 't Kasseibaantje, aan de Hingenesteenweg in Bornem, staan er tijdens het EK verscheidene televisieschermen om naar de wedstrijden te kijken. De wedstrijden van de Rode Duivels worden bovendien op een groot scherm vertoond. Maar het meest opvallende is een loungecorner in de veranda van de zaak. "Ook daar staat een groot televisiescherm en kunnen de klanten naar het voetbal lijken vanuit zetels en ligzakken. En om een extra voetbalsfeertje te creëren hebben we ook een voor groene ondergrond gezorgd. Net alsof je echt op een voetbalterrein zit", zegt zaakvoerder Yannick Smet.

Tijdens de wedstrijden van de Rode Duivels kan je in 't Kasseibaantje ook speciale gerechten verkrijgen. Nu zaterdag, na de wedstrijd tegen Ierland, staat er een barbecue op het programma. "Er zijn maar enkele plaatsen meer vrij. Dus voetbalfans die zin hebben in een barbecue, reserveer zo snel mogelijk", besluit Smet. (tdk)

Meer nieuws uit regio Mechelen

DOEN! in Mechelen

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio