Breuk tussen Calvin Harris en Taylor Swift krijgt bitter einde

Foto: pn

Celebs

Breuk tussen Calvin Harris en Taylor Swift krijgt bitter einde

Print
De Schotse dj en producer Calvin Harris en de Amerikaanse popster Taylor Swift zijn sinds kort geen koppel meer. Aanvankelijk leken de twee als vrienden uit elkaar te zijn gegaan maar nu krijgt hun breuk toch een bittere wending, zo bewijzen enkele acties op de sociale media.

Een paar maanden na hun eerste verjaardag als koppel, doken geruchten op dat Calvin Harris (32) en Taylor Swift (26) uit elkaar waren. Roddels die bleken te kloppen, want begin juni maakten ze een einde aan hun relatie. Over wie de knoop doorhakte, bestaat nog wat twijfel. Her en der klinkt het dat Taylor er een punt achter zette omdat de wereldberoemde dj minder interesse had om te trouwen en een gezin te stichten. Ergens anders staat dat de breuk een initiatief was van Harris omdat de punch uit hun relatie was. Een ding leek aanvankelijk de bedoeling: de twee zouden vrienden blijken, maar nu slinkt de kans dat het ook echt zal lukken.

Kussen aan de kust

De reden? Taylor Swift heeft al een ander, zo blijkt uit foto’s die afgelopen woensdag opdoken in showbizzblad The Sun. Daarop is de ‘Bad Blood’-zangeres te zien terwijl ze de Britse acteur Tom Hiddleston innig kust aan de Atlantische oceaan in Rhode Island, waar ze een villa heeft. Zij zou de ster leren kennen hebben tijdens het Met Gala begin mei en volgens insiders zou de vonk toen zijn overgesprongen.

Breuk tussen Calvin Harris en Taylor Swift krijgt bitter einde
Tom Hiddleston en Talor Swift Foto: Photo News

Emotioneel op sociale media

Uiteraard kreeg ook Calvin Harris kreeg de kiekjes van zijn kussende ex te zien, waardoor hij emotioneel reageerde op de sociale media. Hij ontvolgde zijn ex meteen op Instagram en Twitter en verwijderde alle foto’s waar hij met de blondine opstaat. Daarnaast blokkeerde hij fan-accounts van Swift. “Oh boy, it’s going down”, schreef hij woensdagavond ook nog op Twitter. Van die status, die verraadt dat hij aangedaan is van het nieuws, had hij snel spijt. Na enkele minuten was die alweer verwijderd. Intussen heeft ook Swift haar ex verwijderd op Twitter en heeft ze de meeste foto’s van hen samen van Instagram gegooid.

Ontvolgen om emotionele redenen is trouwens nog niet zo’n slecht idee, zo bewijzen de resultaten van een studie in Psychology Today.

NIET TE MISSEN