© Maarten De Bouw

© *

1/2

Karen Damen doet het: ze heeft niet langer rood haar

Karen Damen, voordien bekend als "de rosse van K3", heeft de stap gezet. Nu ze na jaren afscheid nam van de meidengroep, heeft ze ook haar haarkleur veranderd.

De nieuwe haarkleur van de zangeres was al dagenlang voer voor speculatie. "Nu ik niet langer de rosse van K3 hoef te zijn, kan ik experimenteren met mijn kapsel", zei ze vorige week in het weekblad 'TV Familie'. "Ik heb mijn kapper al gezegd dat er verandering mag komen en dat hij zijn goesting mag doen... Spannend."

Toen de zangeres na haar afscheid van K3 terloops in de talkshow Van Gils & Gasten zei dat ze haar haarkleur echt zou veranderen "blond, bruin of iets anders, het kan allemaal", waren de reacties zo hevig dat ze besloot haar kappersbezoek nog even uit te stellen.

"Ik vond de reacties er toch wat erover”, zei ze de dag nadien op een benefiet voor de vzw Love by Ferre. “Er zijn toch dingen in het leven die belangrijker zijn dan mijn haarkleur?”

Donderdagmiddag deelde ze het blijde nieuws dan toch met de wereld. De nieuwe Karen is blond! Of is het eerder bruin? Of blondbruin?

 

't Is gebeurd. #blij @yannickbovy Thanks #newgeneration ??

A photo posted by @karendamen on

NIET TE MISSEN