© pn

Mila Kunis zwanger van tweede kindje

Het Amerikaanse acteurskoppel Ashton Kutcher (38) en Mila Kunis (32) mogen binnenkort een tweede baby verwelkomen. Dat heeft een woordvoerder van het stel bevestigd aan het Amerikaanse blad People. De twee hebben al een dochtertje van twintig maanden oud: Wyatt Isabelle.

vwh

“Mila is een geweldige moeder”, zei manlief Ashton Kutcher onlangs tijdens een interview in de talkshow van Ellen DeGeneres. “Ik ga elke dag werken, ik kom thuis en ze is perfect. Het lijkt erop dat alles vlotjes is gegaan. Ik weet dat het wellicht niet altijd het geval is, maar dat zegt ze me niet. Het is ongelofelijk, ze is fantastisch”, klonk het.

Mila, die Oekraïense roots heeft, en Ashton leerden elkaar eind de jaren 90 kennen toen ze allebei meespeelden in de serie ‘That 70s Show’. Zij had eerst een jarenlange relatie met voormalige ‘Home Alone’-ster Macaulay Culkin, hij was jaren getrouwde met de oudere Demi Moore. Uiteindelijk vonden de ex-collega’s in 2012 de liefde bij elkaar, kregen ze een dochter en trouwden ze in juli 2015.

Open over gezinsuitbreiding

Dat er een tweede baby op komst is, is niet echt een verrassing. De twee steken niet onder stoelen of banken dat ze van het gezinsleven houden. Zo vertelde de actrice onlangs nog aan Business Insider dat er zeker nog gezinsuitbreiding zit aan te komen. “Ja, absoluut”, zei ze. Een maand was zij te gast bij Ellen DeGeneres en beklemtoonde ze dat ze heel graag een tweede kindje wil.

NIET TE MISSEN