Twee ongevallen maken ochtendspits op E313 en E34 erg zwaar

Print
Zandhoven -

Door een kettingbotsing was de ochtendspits op de E34 donderdagochtend zwaar verstoord richting Antwerpen. Alle verkeer moest er over de busstrook. Wat later gebeurde er bovendien een ongeval in Ranst, op de E313, ook richting Antwerpen.

Er gebeurde een kettingbotsing op grondgebied Zandhoven, waarbij liefst acht voertuigen betrokken zijn: zes personenwagens, een bestelwagen en een vrachtwagen. Er raakte niemand gewond en ook de materiële schade viel al bij al mee. Een takelwagen moest de snelweg vrijmaken.

Wie richting Antwerpen reed, moest over de busstrook zodat het al snel kilometers aanschuiven was vanuit de Kempen richting Antwerpen.

Wat later een soortgelijk scenario op grondgebied Ranst, op de snelweg E313. Een bestelwagen reed in op een auto. Die had achteraan behoorlijk wat schade, en de bestuurster raakte lichtgewond. Door het takelen was ook hier tijdelijk alleen de rechterrijstrook bruikbaar voor het verkeer. De bestelwagen verloor bovendien olie door de botsing, en dat moest door de brandweer worden schoongemaakt.

Verkeer Antwerpen: Actuele verkeersinformatie en reistijden op de Antwerpse Ring en aansluitende snelwegen.

Meer nieuws