© rr

Jonas veilt trouwfoto uit ‘Blind Getrouwd’ dan toch niet

Jonas Wielandt, die in het VTM-programma Blind Getrouwd in het huwelijk trad met de voor hem volslagen onbekende Inge Van Roosbroeck, verkoopt zijn trouwfoto dan toch niet via een tweedehandssite. Wielandt veilde de foto via Kapaza! omdat hij “de foto niet meer nodig had”.

Hij haalde het beeld onlangs van de website omdat de reacties op het veilen van de foto zeer verdeeld waren. De opbrengst van de veiling was nochtans voor Give it Back, een natuurorganisatie waarin Wielandt actief is.

In TV Familie zegt de 30-jarige man uit Westdorpe dat hij nog altijd vrijgezel is sinds zijn scheiding van Inge, met wie hij geen contact meer heeft. Jonas zegt dat hij veel reacties van vrouwen kreeg. “Wat sommige vrouwen me durfden te sturen... heel bizar. Ik heb zelfs handgeschreven brieven in de bus gekregen.”

Jonas is ook hard voor Geert Van Damme, die in hetzelfde programma trouwde met Daisy en die zijn beklag deed over de manier waarop hij in beeld werd gebracht. “Ik ga niet akkoord met Geert. De productie heeft altijd goed voor ons gezorgd en nam ons in bescherming. We kregen de afleveringen op voorhand te zien en kregen de mogelijkheid om iets aan te passen. Geert heeft die kans geweigerd. Het is vervelend dat hij er zo slecht uitkwam, maar met alle respect: zijn gedrag was soms vreemd.”

Nu in het nieuws