Adele ontroerd door getuigenis van ex-kankerpatiënte op podium Sportpaleis

Print
Wanneer Adele optreedt, gebeurt er altijd iets. Dat bewees ze ook woensdagavond, tijdens haar derde uitverkochte concert in het Sportpaleis. Ze riep Sofie en Elke uit Hasselt het podium op. Van die ontmoeting werd de Britse zangeres zelfs even emotioneel.

De laatste halte op haar Europese tournee. Dat was het Sportpaleis woensdagavond voor Adele, de Britse zangeres die er het laatste van drie uitverkochte concerten gaf. Dat de grootste popster ter wereld graag een babbeltje doet met haar fans en hen op het podium roept, werd de voorbije dagen al duidelijk.

Het concert van woensdag leverde onverwacht nog een bijzonder emotioneel moment op. Adele riep net na het zingen van haar hit Rumour has Ittwee meisjes het podium op. "Natuurlijk mogen jullie. Jullie stonden heel de tijd op jullie stoel te dansen en te springen." 

Sofie (19) en Elke (17) uit Hasselt waren dolgelukkig dat ze bij de zangeres op het podium mochten. Zeker Sofie had daar een goeie reden voor. "Ik ben ziek geweest, ik had kanker. Maar nu zijn we een paar maanden verder en het gaat al veel beter", zei ze. Ze kreeg een dikke knuffel van de zangeres, die er zelf ook even emotioneel van werd.

.

Nu in het nieuws