Voetbal3de amateurklasse bSint-Lenaarts

Miles Vissers keert met ambitie terug naar Sint-Lenaarts: “Ik mik op vijftien doelpunten”

Print

Sint-Lenaarts stelde deze week zijn nieuwe ploeg voor. Tien jongens verlieten de club, tien andere jongens kwamen in hun plaats. Een van de nieuwkomers is Miles Vissers. Na drie seizoenen elders te hebben gespeeld, maakt de spits de terugkeer naar Sint-Lenaarts.

Na twee jaar City Pirates en een nipt gemiste titel bij Mariekerke koos Vissers voor de ploeg die hij drie seizoenen geleden verliet. “Coach Karel Meseure heeft me teruggevraagd. Vorig jaar contacteerde hij me ook al, maar toen koos ik voor het project-Mariekerke. Door een nederlaag op de slotspeeldag verloren we daar de titel, maar we promoveerden wel naar de derde amateurreeks. Enkele maanden belde Meseure me opnieuw op en na het gesprek had ik er een goed gevoel bij. Na een tijdje alles te hebben laten bezinken, besloot ik uiteindelijk om op het aanbod in te gaan.”

En Vissers keert ook met de nodige ambitie terug. Van uitbollen is bij de spits nog geen sprake. “Absoluut niet, in mijn laatste seizoen hier scoorde ik dertien doelpunten. In mijn twee seizoenen bij City Pirates was ik ook telkens goed voor mijn doelpunten. Bij Mariekerke scoorde ik er vorig seizoen dertien en ik heb er zelfs niet alle wedstrijden meegespeeld. Bij Sint-Lenaarts mik ik op vijftien doelpunten. We starten in een nieuwe reeks en ik verwacht dat we ons mannetje zullen staan. Als het klikt, hebben we een goede ploeg. De kern is jong, maar we moeten een goed seizoen kunnen draaien. We zijn een vriendengroep en starten met ambities. Ik geloof erin.”

Sint-Lenaartscoach Karel Meseure mikt in de hervormde reeks op een plaats bij de eerste zes en wil minstens even goed doen als vorige seizoen. “We hebben voetbalkwaliteiten extra aangetrokken, ik geloof in de jongens.”

Meer sportnieuws