“Ik denk dat ik Adele een massage heb geweigerd”

Wat doet de Britse popster Adele in Antwerpen tussen haar optredens door? Niemand die het weet en de weinigen die het wel weten, mogen niets zeggen. Schoonheidsspecialiste Marianne Thai heeft wel een vermoeden. “Ik denk dat ik haar een massage heb geweigerd.”

Marianne Thai, van het gelijknamige schoonheidssalon in de wijk Zurenborg kreeg deze week wel een erg bizar telefoontje. “Doet u massages aan huis? Want we hebben hier een bekende gast die zich graag zou laten masseren”, klonk het. “Echt niet? Ze is al twee dagen in België en zou echt graag een massage willen.”

Het antwoord bleef nee. “Het was een erg vreemd, geheimzinnig telefoontje”, vertelt Marianne. “De mevrouw aan de lijn bleef heel erg op de vlakte over wie het ging en bleef maar aandringen of ik echt niet kon langskomen. Maar ik doe geen massages aan huis en ik was die dag trouwens volledig volgeboekt. Dus vroeg ik of ze niet naar mijn salon kon komen. De mevrouw aan de andere kant van de lijn moest plots heel hard lachen: ‘Nee dat gaat niet. Ze kan niet over straat. Dat gaat echt niet. U bent zeker dat u niet kan langskomen? Oké, toch bedankt.’ En toen werd er ingehaakt.”

Wat verward door het vreemde telefoongesprek begon Marianne zich af te vragen over wie het zou kunnen gaan. “En toen werd het duidelijk”, zegt Marianne. “Ik had Adele een massage geweigerd. Ik vind het wel grappig. Als ik dat geweten had, zou ik misschien na mijn uren tijd kunnen maken, maar overdag was toch niet mogelijk geweest. Ik kon mijn vaste klanten toch niet allemaal afzeggen?

Nu in het nieuws