© Theo Derkinderen

Lingerie in Belgische driekleur hing aan zonnekap van Tattoo Perre

Dief steelt tricolore ondergoed

Een dief heeft woensdagochtend twee slips en drie beha’s gestolen bij Tattoo Perre in Branst. Het ging om lingerie in de Belgische driekleur die aan de zonnekap omhoog hing.

Theo Derkinderen

Afgelopen weekend heeft de bekende Branstse tatoeëerder Perre drie beha’s en drie slips aan zijn zonnekap gehangen. “In de Belgische driekleur. Iedereen heeft al vlaggen en sjaals voor het EK omhoog hangen, daarom hebben we voor iets speciaals gekozen. Tricolore lingerie”, vertellen Perre en zijn vrouw Wendy. “Iedereen was dolenthousiast over de stunt en vond het origineel. Maar kort voor 5u woensdagochtend is er iemand voorbijgekomen die het niet zo had met onze aanmoedigingen voor de Rode Duivels. Hij heeft het vastgeniette ondergoed van de zonnekap getrokken en is ermee vandoor gegaan. De rode string heeft hij wel laten vallen en op de grond laten liggen.”

Toch laat het koppel de moed niet zakken en willen ze snel nieuwe lingerie omhoog hangen. “We gaan zelfs grotere maten dan de gestolen exemplaren omhoog hangen. En ook in zwart, geel en rood. We doen het vooral om onze Rode Duivels te steunen. De Branstenaren moeten dus niet wanhopen: het gekleurde ondergoed zal er snel terughangen.”

In lingerie werken

En Tattoo Perre heeft nog een grotere stunt in huis. “Als de Rode Duivels het EK winnen, dan gaan mijn vrouw, ik en Tom Van Ranst van de groep Branst Leeft een hele dag in de tatooshop werken in tricolore lingerie. Ik ben er zeker van dat dan heel Branst een kijkje zal komen nemen. Maar nogmaals: dan moeten de Duivels wel de finale winnen”, zegt Perre nog.

Lees het volledige verhaal donderdag in Gazet van Antwerpen, editie Mechelen

MEER OVER EK Voetbal in Antwerpen

Meer nieuws uit regio Mechelen

DOEN! in Mechelen

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio