Jennifer Aniston ontkent geruchten rond zwangerschap

Foto: Photo News

Celebs

Jennifer Aniston ontkent geruchten rond zwangerschap

Print
Volgens de laatste geruchten zou de Amerikaanse actrice Jennifer Aniston (47) eindelijk zwanger zijn van haar eerste kindje. Nu blijkt dat deze roddels niet kloppen. Een woordvoerder van de ster heeft ze zelf ontkend in een reactie aan showbizzsite Entertainment Tonight.

Jennifer Aniston en haar man Justin Theroux genoten vorige week van vakantie op de Bahama's en staan nu in badkledij op de cover van In Touch magazine. De voormalige ‘Friends’-ster lijkt een beginnende babybuik te hebben. In het blad komt 'een goede vriend' van het koppel aan het woord. Die zegt dat beide sterren in de wolken zijn met het nieuws. 

"Jennifer wilde al jaren een kind met Justin. De baby mag dan wel op een slecht moment in haar leven zijn opwachting maken - Jennifer verloor net haar moeder en het huwelijk van Jennifer en Justin maakte een moeilijke tijd door - de onverwachte zwangerschap heeft ervoor gezorgd dat ze dit moeilijke hoofdstuk eindelijk kan afsluiten."

Van een zwangerschap is volgens een woordvoerder van de ster echter helemaal geen sprake. “Ze is niet zwanger. In Touch moet zich schamen om het hele verhaal uit te vinden, maar het is niet de eerste keer dat zoiets voorvalt.”

De echte reden achter de opgezette buik van Aniston? Ze had net gegeten. “Wat je op het kiekje ziet, is dat Jennifer net van een uitgebreide lunch had genoten en ze voelde zich comfortabel op een privéstrand, waar toch een paparazzo verscholen zat.”

NIET TE MISSEN