© yournature

Binnenkort in België: overnachten in boomloft

Slapen in een luxueuze boomhut? Het kon al in buitenlandse recreatiedomeinen, maar de komende maanden worden ook in België 36 houten lofts geïnstalleerd. De stulpjes komen in het ecologische vakantiebos Your Nature in Henegouwen, dat volgende zomer de deuren opent.

vwh

De zogenaamde treelofts zijn een initiatief van James Mennekens, voormalig CEO van Center Parcs, en zullen gebouwd worden op 3,5 meter hoogte. De lofts worden energieneutraal en zullen voor alle veiligheid op twaalf palen rusten die acht meter diep in de grond zitten.

© Yournature

Elk verblijf zal over twee verdiepingen beschikken en wordt uitgerust met allerlei faciliteiten zoals een sauna, wifi, twee terrassen, twee slaapkamers, een badkamer, een keuken en grote ramen die je van de omringende natuur laten genieten.

Vanaf volgende zomer kan je overnachtingen in een van de treelofts boeken voor 150 euro per nacht. Kopen is ook een optie. Voor 190.000 euro is een loft tussen de kruinen van bomen van jou. Meer info via de officiële site van het project.