Ken jij deze rage uit de jaren 90 nog?

De Amerikaanse actrice Blake Lively is binnenkort te zien de film ‘The Shallows’, waarin ze gestalte geeft aan surfster Nancy die in aanraking komt met een witte haai. Ter promotie van haar film heeft ze op Instagram een ‘magic eye’ gepost, dat is een optische illusie van een driedimensionaal beeld op basis van een gewone tweedimensionale afbeelding.

Een bovenaanzicht van een oceaan: meer lijk je op het eerste zicht niet te zien op de bewuste Instagram-foto van Blake Lively. Wie net als de ster vertrouwd is met autostereogrammen, die een echte rage waren in de jaren 90, weet dat er meer te zien is. “Ziehier een flashback om je te doen lachen”, schreef ze erbij. “Wat een slungel heeft eigenlijk beslist dat de wereld dit niet meer nodig heeft?”, staat er nog.

In de hashtags maakt de ster, die momenteel zwanger is van haar tweede kindje, duidelijk dat ze zelf een kind is uit de jaren 90 is. Ze geeft in een andere hashtag een hint dat de foto in de zogenaamde ‘magic eye’ iets met haar nieuwe film, die op 29 juni wordt gelanceerd, te maken heeft.

Veel fans reageren gefrustreerd in de reacties omdat ze niet zien wat er te zien valt, anderen hebben dan weer ogen die iets meer zijn getraind en schrijven enthousiast dat ze wel iets zien. De oplossing lees je onder de foto van de actrice.

 

A photo posted by Blake Lively (@blakelively) on

Op deze magic eye is verschillende keren een haai te zien, het dier speelt een hoofdrol in Blake’s nieuwste prent.

NIET TE MISSEN