© JHS

© Patrick De Roo

© FRBE

© WAS

1 / 4
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Ontdek al golfend stadsbrouwerij De Koninck

Brouwerij De Koninck en City Golf Events starten met een nieuw concept: golfen in en rond de stadsbrouwerij, uiteraard in combinatie met een Bolleke of een ander biertje van De Koninck.

JaTi

Het Antwerpse bedrijf City Golf Events werkte een parcours uit rond de stadsbrouwerij. Tussendoor hebben de deelnemers de mogelijkheid om Antwerpse bieren te degusteren en nadien kan de brouwerij en het belevingscentrum bezocht worden. Deelnemers kunnen kiezen tussen twee formules: ‘Play De Koninck’ en City Golf ‘The Brewery’.

‘Play De Koninck’

“De deelnemers worden ontvangen in de brouwerij met een Bolleke De Koninck waarna ze aan een spelletje City Golf kunnen starten”, legt Debby Wilmsen uit. “Een wandeling langs zes holes waarbij de deelnemers zullen strijden om de eerste plaats. Na afloop gaat de groep terug naar de brouwerij en kunnen ze de gebouwen bezoeken. Het bezoek wordt afgesloten met een degustatie van de bieren van De Koninck, voorzien van enkele proevertjes van de Smaakmakers die op de site huizen. Kaasaffineurs van Tricht bieden een puntzakje Farmdale aan en Butcher’s Store trakteert op heerlijke De Koninck-worstjes.”

City Golf ‘The Brewery’

De City Golf ‘The Brewery’ volgt hetzelfde principe als de ‘Play De Koninck’, maar hier zal na drie holes een kleine pauze worden gehouden om op adem te komen met een bier naar keuze. Vervolgens worden er nog drie holes gespeeld. Ook dit parcours wordt afgesloten met een degustatie.

Meer informatie vindt u op www.city-golf.be .

Gazet van Antwerpen gaat met haar abonnees op zoek naar een nieuw stadsbier. Leer er alles over hier. Nog geen abonnee? Profiteer nu van een tijdelijk voordelig aanbod.