Link 25 brengt ondernemers samen

Foto: Philippe Desmet

Link 25 brengt ondernemers samen

Print
Kontich - Vijf ondernemers uit Hove en Kontich hebben een netwerkkring opgericht. Met Link 25 willen ze de ondernemers uit beide gemeenten samenbrengen om ervaring en kennis te delen.

De gastheer van de eerste netwerkbijeenkomst van Link 25 was Maarten Dom, van het gelijknamige verzekeringskantoor. Hij mocht een twintigtal ondernemers uit Hove en Kontich verwelkomen. “Als er iets is wat we allen niet hebben, dan is het tijd. Door onze kennis en kennissen te delen kunnen we tijd winnen.” Luc Vandenbergh (Standaard Boekhandel), Anya Kussé (Forest), Elke Vangeel (Brandtfood), Bart Van Moorsel (Magnus) en Kristof Pinten (Verzekeringskantoor Dom) kenden elkaar al langer, maar stelden vast dat de ondernemers vaak naast elkaar werken en leven.  “Geen sant in eigen land, geldt ook voor ondernemers in hun regio. Door elkaar beter te leren kennen, kunnen we elkaar ook beter helpen.”

Link 25 is een a-politieke netwerkkring en hoeft ook geen concurrentie te betekenen voor middenstandsvereniging Vank of Unizo. “Link 25 brengt niet alleen handelaars samen, maar ook consultants, boekhouders etc. We gaan met Link 25 niet op jaarmarkten staan.”

https://link25blog.wordpress.com/2016/04/27/link-25-connecting-hove-kontich/

 

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio