© *

1 / 2

Belle Perez toont eerste echo van haar baby

Belle Perez verwacht haar eerste kindje. Dat heeft de Nederlandse site Shownieuws vernomen uit “zeer betrouwbare bron”. De veertigjarige zangeres zou nu drie maanden ver zijn.

sdv

Nadat het nieuws uitlekte bevestigde Belle Perez het bericht woensdagmiddag via een videoboodschap op de Facebookpagina van 'Dag Allemaal'.

De Limburgse stapt morgen in het huwelijk met Wouter van der H. "Wout en ik missen niets in ons leven", vertelde ze afgelopen weekend nog. “Misschien is die kinderwens daardoor ook nooit zo uitgesproken geweest. Maar als er een kleine ieniemienie zou komen, is die zeker welkom.”

Het is haar tweede huwelijk. Ook als jonge twintiger stapte ze naar het altaar, maar die relatie hield niet stand.

Bruidegom opgepakt voor juwelenzwendel

Het huwelijk met Wout kent echter een turbulente aanloop. De aanstaande bruidegom wordt genoemd in een zaak van grootschalige juwelenzwendel .

Een zekere Marcel J. zou juwelen hebben vervreemd van een rijke familie en Wouter hebben benaderd om de gestolen juwelen te vervangen door replica’s van glas. Wouter maakt deel uit van een juwelenfamilie die sieraden levert aan de prominente rijke Nederlanders.

Volgens zijn advocaat zou Wouter echter “te goeder trouw” hebben gehandeld en was hij niet op de hoogte van het criminele verleden van zijn handelscontact. Hij werd drie dagen aangehouden en miste zijn eigen vrijgezellenfeest. Maar werd uiteindelijk niet doorverwezen naar de rechter-commissaris (Nederlandse onderzoeksrechter).

NIET TE MISSEN