Actrice geeft seksistische krant lik op stuk

Maisie Williams tijdens het Filmfestival van Tribeca Foto: AP

Celebs

Actrice geeft seksistische krant lik op stuk

Print

Vergeet die kleine tomboy Arya, actrice Maisie Williams uit ‘Game of Thrones’ is intussen een knappe volwassen dame geworden. Afgelopen weekend bezocht ze een feestje om geld in te zamelen tegen geweld op kinderen. Al kon ze het maar moeilijk verkroppen dat The Daily Mail enkel schreef over het feit dat ze er geen beha droeg.

“Unveiled: Game Of Thrones’ Maisie Williams goes braless in sheer lace dress and quirkie headpiece at charity masked ball”, zo kopte de Britse tabloid The Daily Mail na Maisies verschijning op het gemaskerd bal. Vrij vertaald: “Onthuld: Maisie Williams uit ‘Game of Thrones’ loopt zonder beha in kanten jurk met eigenzinnig hoofdeksel op gemaskerd liefdadigheidsbal.”

Je merkt het: het doel van Maisie, een liefdadigheidsproject, komt pas helemaal achteraan de titel. Het feit dat ze zonder beha op het toneel verscheen staat dan weer mooi vooraan. Het maakte dat de actrice meteen zelf in haar pen kroop om de krant een alternatief aan te bieden. “Wat dacht je van “Game of Thrones-actrice Maisie Williams helpt duizenden pond inzamelen op het Summer Masquerade Bal”, tweette ze.

NIET TE MISSEN