© AFP

PSG-verdediger blijft in de cel

De aanhouding van PSG-verdediger Serge Aurier is dinsdag met 24 uur verlengd. Dat heeft een woordvoerder van de Parijse politie bevestigd.

Aurier werd zondagnacht opgepakt nadat hij een politieman had beledigd en geslagen bij het verlaten van een nachtclub aan de Champs-Elysées. De Ivoriaanse international wordt beschuldigd van het toebrengen van vrijwillige slagen aan een publiek ambtenaar in functie.

Met deze affaire bevestigde Aurier andermaal zijn imago van moeilijke jongen. In februari kwam hij al eens om extrasportieve redenen in het nieuws nadat hij in een filmpje dat online werd geplaatst zwaar had uitgehaald naar zijn coach Laurent Blanc en enkele ploegmaats, onder wie Ibrahimovic, Di Maria en Van der Wiel. PSG schorste de speler daarop maar nam hem na verontschuldigingen enkele weken later weer op in de kern.

De marktwaarde van Aurier schommelt tussen 20 en 25 miljoen euro. Dat is ook de belangrijkste reden waarom PSG hem (voorlopig) niet ontslaat. De verdediger heeft in Parijs nog een contract tot 2019.

PSG-verdediger maakt het opnieuw bont: bonje met politie

© AFP

De Ivoriaanse international en PSG-verdediger Serge Aurier is door de Parijse politie opgepakt en in de cel geplaatst, zo berichten diverse Franse media.

De 23-jarige Aurier kreeg het zondag in de late uurtjes aan de stok met enkele agenten bij het verlaten van een nachtclub in de buurt van de Champs-Elysées. Hij zou daarbij een politieman hebben beledigd en geslagen. PSG heeft voorlopig nog niet officieel gereageerd.

Aurier kwam in februari al eens om extrasportieve redenen in het nieuws nadat hij in een filmpje dat online werd geplaatst zwaar had uitgehaald naar zijn coach Laurent Blanc en enkele ploegmaats, onder wie Ibrahimovic, Di Maria en Van der Wiel. PSG schorste de speler daarop maar nam hem na verontschuldigingen enkele weken later weer op in de kern.

Meer sportnieuws