Met deze tips gaat je lingerie langer mee

Foto: Intismissimi

Mode

Met deze tips gaat je lingerie langer mee

Print

Het Italiaanse lingeriemerk Intimissimi bestaat twintig jaar en viert dat met een boek waarin de beroemdste modellen een eerbetoon krijgen. Daarnaast staan er ook tips in om langer van lingerie te genieten. Een overzicht.

1. Wil je lang genieten van een beha, was die dan steeds met de hand in koud water. Wring de beha na het wassen nooit uit.

2. Was je jouw beha’s toch in de wasmachine, gebruik dan zeker een waszakje. Zo behoudt de beha zijn oorspronkelijke vorm langer en verdwaalt hij niet in de wastrommel.

3. Stop beha’s niet in de droogmachine. Geef de voorkeur aan rustig drogen aan een waslijn of -rek.

4. Om de levensduur van een beha te verhogen is het ook noodzakelijk om ze goed op te bergen. Beha’s met vulling en balconettes kunnen met de cups naar boven worden gevouwen. Plaats ze in elkaar en je bespaart meteen ook plaats in de lingerielade.

5. Beha beu? Daarom hoef je niet meteen een nieuwe aan te schaffen. Met haakjes kan je de bandjes kruisen, waardoor die misschien makkelijker te combineren is met bepaalde kledingstukken.

6. Ga je voor een rugdecolleté, maar wil je toch wat steun? Een zelfklevende balconette of beha met halter is je beste vriendin.

7. Deze zomer zijn nachtjaponnetjes voor overdag een grote trend en is een beha - voor wie durft - overbodig. In dat geval maken siliconen cirkeltjes voor over je tepels de look net iets stijlvoller - denk aan model Bella Hadid in haar ‘gevaarlijke’ rode jurk tijdens het filmfestival van Cannes.

Het boek is niet te koop. Intimiisimi-klanten krijgen het gratis bij hun aankoop in een van de winkels.

NIET TE MISSEN