© RR

Overheid stunt: Belastingaangifte ingevuld terwijl men shopt

Tot 30 juni kan u uw papieren aangifte nog invullen, via tax-on-web lukt het zelfs tot 13 juli, maar zo lang wachten heeft volgens de overheid geen enkele zin. Om mensen aan te sporen zo snel mogelijk hun aangifte in te dienen, trekken ze nu zelfs naar winkelcentra. Zo kan je tijdens het shoppen van al die financiële rompslomp verlost raken.

MiGe

“Naast de hulp in de kantoren van Financiën en tijdens de gemeentelijke zitdagen is dit een derde initiatief waarbij de belastingplichtige zich face to face kan laten bijstaan door een ambtenaar bij het invullen van zijn aangifte. De eerste zitdag is zaterdag 21 mei. Dan zal de dienst Financiën aanwezig zijn in de winkelcentra van Bergen, Kortrijk en Anderlecht, ononderbroken van 10 uur tot en met 18 uur. In totaal zijn er 18 sessies, gespreid over 16 verschillende centra, van 21 mei tot en met 25 juni”, laat de dienst Financiën weten.

Ook in Limburg zal de dienst zetelen. Op 4 juni trekken ze naar de Shopping Genk .Bekijk hier alle zitdagen in de shoppingcentra.

Vastgoed

Jobs in de regio