Katrien Bervoets nieuw medisch directeur bij ZNA

Foto: BELGA

Katrien Bervoets nieuw medisch directeur bij ZNA

Print
Antwerpen / Mechelen -

Dokter Katrien Bervoets wordt de nieuwe algemeen medisch directeur bij de ziekenhuisgroep ZNA. Bervoets volgt in die functie dokter Marc Geboers op, die einde mei overstapt naar een topfunctie bij koepelorganisatie Zorgnet-Icuro.

Dr. Katrien Bervoets is staflid van de van dienst Intensieve Zorg van ZNA Middelheim en Voorzitter van de Medische Raad sinds 2014.

Bervoets studeerde af als arts aan de Vrije Universiteit Brussel in 1997, waarna ze zich specialiseerde in de interne geneeskunde. In die tijd liep ze ook stage bij ZNA Middelheim. Aansluitend behaalde zij in 2005 een postgraduaat in de intensieve zorg aan de Université Libre de Bruxelles (ULB). Dokter Bervoets is sindsdien werkzaam op de dienst Intensieve Zorg van ZNA Middelheim.

Bervoets is 44, gehuwd, moeder van 4 kinderen en woont in Mechelen.

“Enorme uitdaging”

Katrien Bervoets nieuw medisch directeur bij ZNA
Katrien Bervoets Foto: ZNA

“Ik heb me steeds sterk betrokken gevoeld bij de werking van het ziekenhuis”, aldus Bervoets. “Ik maak dan ook al sinds 2006 deel uit van de Medische Raad. Dat ik nu de kans krijg om in ZNA mee het medisch beleid vorm te geven, is tegelijk een grote eer en een enorme uitdaging waaronder ik mijn schouders zal zetten in samenwerking met het directiecomité en in overleg met alle ZNA-artsen.”

Katrien Bervoets start in haar nieuwe functie van algemeen medisch directeur op 1 juni. De Medische Raad komt later deze week samen om een vervanger Voorzitter MR aan te duiden.

.

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio