Beestige boel in Karrenmuseum

Op pinkstermaandag was het een beestige boel in het Karrenmuseum. Je kon er heel wat boerderijdieren bewonderen. Bovendien had het museum ook nog een kameel te gast waarop kinderen maar al te graag een ritje wilde maken.

Margo Tilborghs

In het museum was voor deze beestige dag een heuse mobiele kinderboerderij op poten gezet. Kinderen haalden hun hartje op wanneer ze vrij konden rondlopen tussen de kippen, ganzen, pony's en geitjes. Wat verder in het park stond een kameel. Kinderen mochten op deze hoge viervoeter rondjes door het park rijden, net als met de ezeltjes en paarden.

Op het terras was het een drukke bedoening. Tripple Fun zorgde er voor een vrolijke noot. Wat verder zette enkele goed getrainde honden hun beste pootje voor bij de doggy dance.

In het statige Koetshuis van het Karrenmuseum konden bezoekers drie indrukwekkene adellijke rijtuigen uit Brugge bewonderen. Deze tweehonderd jaar oude voertuigen met verfijnd lakwerk schetsen een prachtig beeld van het luxevervoer voor de gegoede burgerij in de negentiende eeuw.

www.karrenmuseum.beMeer nieuws uit stad en rand

DOEN! in Antwerpen

GVA Mobiliteit - Stad & rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio