© rr

Harry en Olga willen terug in ‘The Sky is the Limit’

In het nieuwe seizoen van ‘The Sky is the Limit’ houdt programmamaker Peter Boeckx slechts drie vertrouwde gezichten over: Michel Van den Brande, Philippe Cracco en Marie-Anne De Nil. Maar nu zelfs Willy Naessens en Marie-Jeanne de baan ruimen, hopen Harry en Olga toch op een comeback.

Harry bleek afgelopen seizoen nog steeds een trouwe kijker van het VIER-programma. “Sommige afleveringen vond ik eerlijk gezegd wat zwakjes. Philip Cracco en Aisha vond ik wél goed, al is ’t vrij duidelijk dat ze een kopie zijn van ons. Dat tuinfeest, hun strandmomenten... ’t Kwam me allemaal bekend voor.”

Volgens Harry is zijn rol dan ook niet uitgespeeld. “Rond Olga en mezelf kan er nog véél gedaan worden. We zijn gelukkiger dan ooit en er is groot nieuws over ons huis. Maar in het belang van de onderhandelingen, kan ik daarover niets meer vertellen”, besluit de rijke ondernemer geheimzinnig.

Programmamaker Peter Boeckx bevestigt enkel dat hij onlangs een goed gesprek had met Harry en Olga. “Maar van een nieuwe deelname is geen sprake, hoor. Ik heb enkel bij het afscheid tegen Harry gezegd dat we misschien nog eens iets samen kunnen doen, maar dat zal zeker niet voor ‘The Sky is the Limit’ zijn”, klinkt het duidelijk.

Nu in het nieuws