Zwart jurkje van weervrouw doet gemoederen oplaaien

Het televisiestation KTLA 5 uit Los Angeles kwam vorig weekend onder vuur te liggen. Weervrouw Liberte Chan bleek te sexy gekleed en kreeg daarom tijdens de live-uitzending van het weerpraatje een cardigan aangereikt.

"Wat?", riep Chan toen ze het kledingstuk aangeboden kreeg. "Is het te koud of zo?" "We krijgen veel e-mails over je jurk", zei een man buiten beeld. "Meen je dat nu? Ik lijk wel een bibliothecaresse", diende Chan opnieuw van antwoord. "Zo is het toch beter, je bent nu een bibliothecaresse die naar een cocktailparty gaat", besloot de man.

Maar ook na de uitzending kreeg de zender heel wat kritiek voor de 'onthullende jurk.' Weervouw Chan voelde zich achtearf dus geroepen om zich te verdedigen. "Ik speelde de grap van de collega's gewoon mee. De trouwe kijker weet trouwens dat we tijdens de ochtenduitzending vaak pret maken met elkaar. Ik zou trouwens eerst een ander kleedje hebben aangetrokken, maar dat vloekte met de groene achtergrond waarop de weerkaarten geprojecteerd woden. Het zwartje cocktailjurkje leek me perfect."

Nu in het nieuws